shtur4e написа:Ах, Димитър...колко пъти го напомняме - МАКСИМУМ 15 БЛОКА НА ДЕН!Излишъците над тези блокове неминуемо ще се превърнат в мазнини, освен че ще натоварят органите ти - черен дроб, панкреас и т.н. Ако продължаваш така, просто ще си пилееш времето и парите за оставане в Зоната. Няма да си в нея с повече от 15 блока на ден.
Хейй, Димитър, добре дошъл в нашето мини общество

Аз много уважавам Щурче, и желанието й да бъде полезна, но в случая леко те е подхлъзнала. Със сигурност не е умишлено!
Едно много мое дете-мъж-21 годишен го храних с 22 блока на ден! Колкото и да не е за вярване. Зверски тренировки, ставане в 5 сутринта, 2 часа плуване, 2 часа почивка, ядене, после тренировки, плуване, ядене и така до побъркване. Зоната прави чудеса. За 6 месеца се превърна в неузнаваем мъж. Блоковете ти зависят от натоварването. Понякога дори е невъзможно да се събереш в калкулатора според натоварването ти. Тялото ти ще ти покаже от колко протеин се нуждаеш. Особено за планинар като теб, може и 15 блока са ти малко. Не съм чела останалите коментари, просто се спрях на първото, което ми хвана окото. Тези дни ще прегледам целия ти дневник!