
Ето, тази вечер ме мързеше да готвя. Бях си приготвила храната за утре още около 3 след обед, но забравих че ще има и вечеря. И - бърза вечеря - 3 БПВМ - 50 г филе Елена (по етикет - много е лесно когато има етикет, бързо пресмяташ и вече на око определяш от опаковката колко да включиш, особено като е нарязано), 140 г печени чушки (от фризера), затоплени с 1 ч.л. зехтин в тигана. За десерт - 1 ябълка (тя е приблизително 2 БВ) настъргана и овкусена с много канела и няколко капки петмез от фурми.
И всичко, което съм си купувала и го няма в таблицата и съм му изчислявала количеството за 1 блок си го имам записано и допълнено в таблицата, така че да не смятам следващия път отново.
Най-лесно е свои любими рецепти да преработиш за Зоната или такива, които ти се сторят интересни от разни източници. Така ще ти е приятно да експериментираш с вкусове и в същото време да се храниш по принципите на Зоната.