LoveJoy по пътя към успеха

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: LoveJoy по пътя към успеха

Мнениеот LoveJoy » Нед Май 11, 2014 11:28 am

Добре, Гого! :) Слушам и изпълнявам :)
Вчера купих мляко 2%, но утре ще си купя 0.1%. Хубаво е някой да те коригира, когато бъркаш :) А колкото до пилешкия бут - остава ми само колкото за днес. Утре ще заредя пилешки гърди.

Благодаря и на двамата за включването!
Човек получава нещата, които иска, само когато е наистина готов за тях.
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

По света и у нас :)

Зоната

Мнениеот gogo » Нед Май 11, 2014 11:58 am

LoveJoy написа:Добре, Гого! :) Слушам и изпълнявам :)
Вчера купих мляко 2%, но утре ще си купя 0.1%. Хубаво е някой да те коригира, когато бъркаш :) А колкото до пилешкия бут - остава ми само колкото за днес. Утре ще заредя пилешки гърди.

Благодаря и на двамата за включването!

Е, няма да го хвърлиш я. :laugh4: Пени се, не пени се - ще го ядеш. Но занапред - яж гърдички.
Аватар
gogo
Професор в Зоната
Професор в Зоната

София
Мъж

Мнениеот GODzillata » Нед Май 11, 2014 2:15 pm

gogo написа:...занапред - яж гърдички.

Само да не са на някоя кокошка, хранила се в Зоната, че ще са много постни! :laugh1:
/'баси двусмисленото изречение се получи :mrgreen: /
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната

In da Zoun ;)

Мнениеот LoveJoy » Нед Май 11, 2014 5:13 pm

Годзилата, кокошка казваш, а? :lol:
Гого, пилешкия бут си го изядох с кеф :laugh:
Не знам кога трябва да започна да НЕ изпитвам глад, обаче е факт, че си ми се яде... Току-що вечерях (в 6 часа :lol:) 3 чушки, 50 гр. сирене, 2 белтъка, 1 краставица и 1 малка нектарина = 3 блока (според моите изчисления). Сиренето хич не трябваше да го ям, но само със зарзават и белтъци просто не се разбрахме с моя глад :( Уж 12 блока ям, уж не са малко, ама ако започна да смятам колко блока изяждах преди 2 дни, сигурно ще ги докарам до 30. Оплаках се. Сега млъквам, пия си водата и т'ва е :bored1:

Хубава и сита неделна вечер на всички! :shy:
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот LoveJoy » Пон Май 12, 2014 6:18 am

Добро утро!

Вчера блоковете бяха 13+, вместо 12, но - я виж ти - днес кантарът отчете -1кг. :smdance: Вода или не, не ми пука, важното е, че движението е като цяло в правилната посока :)
Днес ще си напазарувам по-зелени продукти и си продължавам "по пътя към успеха".
Вчера разглеждах рецепти и има направо страхотни (например тази за солен кекс), но за момента ще се въздържа да си приготвя нещо от тях, защото подозирам, че трудно ще се огранича до 2-3 блока ;)

Успешна седмица на всички!
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот HippoDel » Пон Май 12, 2014 11:14 am

Love, добре дошла и от мен! :text-welcomewave:
Виждам, че се ориентираш много добре. Ако не успяваш да си овладееш глада, по-добре изяж един два балансирани блока допълнително, както си направила, от колкото да изядеш каквото ти падне и това да те изведе от Зоната. С течение на времето, до около 2 седмици в Зоната, би трябвало с определените ти блокове да спреш да изпитваш глад. Спазваш ли правилото за определените часове м/у храненията, това е много важно.
Що се отнася до рецептите и особено за соления кекс и тук си съвсем права - трудно е да му се устои! :)
Давай напред и успех! :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот LoveJoy » Пон Май 12, 2014 11:34 am

Hippo, много ти благодаря за топлото посрещане! :hug: Радвам се, че добре се ориентирам! :smdance: :bouquet:
Часовете май... не ги спазвам съвсем точно. Между закуската и обяда имам около 4 часа, след това още 3-4 до следобедната и 2-3 до вечерята. Храня се приблизително в 8:00-8:30, 12:30, 16:00-16:30 и към 19:00-19:30 вечерям. Аз по принцип си вечерям рано, а вчера бих рекордите като ядох малко преди 18 ч. :laugh: Лягам си най-късно към 11ч. Добре, че ми напомни да попрочета още малко за интервалите между храненията. :) Ей сега ще го направя.

Ето иначе какви ги творя днес:
Закуска: 1 кофичка к.мляко 2% (последното е) и 220 мл. прясно от 1%, с кафе. (3 Б)
Обяд: 170 гр. сьомга с 2 тиквички на фурна, 2 резена пъпеш, 2 мандарини и по план имам още 12 лешника, които предстои да изям след малко, като лееко ми олекне, че се надух :lol: (4Б)
Следобед и след вечеря: мандарина + котидж
Вечеря - месо със салата (ако съм си вкъщи ще е пилешко, а ако съм навън - или пиле, или риба). (4 Б)

Весело зонуване на всички! :)

П.П. Оказва се, че интервалите между храненията са ми ок :) ;)
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Tatyana » Пон Май 12, 2014 12:24 pm

LoveJoy написа:П.П. Аз толкова приятелски настроени хора във форум за отслабване не бях срещала! :) Страхотни сте!

Точно това е причината и аз за пръв път в живота си да се регистрирам в някакъв форум :). Добре дошла :bouquet:
Дай повече инфо за себе си - мерки, кг и т.н. Така ще можеш след няколко месеца да сравняваш и да се радваш на резултатите, а и много стимулиращо е за само надничащите да четат за успехите. Може и без снимки, макар, че виж Годзи каква хубава галерия е спретнал в неговия дневник ;).
Успех с режима, а като станеш с мерки на манекенка - да си останеш пак в Зоната и да си зонуваш само за здраве ти пожелавам :bigsm18:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот Kristal » Пон Май 12, 2014 12:35 pm

С тая скорост на сваляне след два месеца по бански на плажа :) Супер :yess:
Аватар
Kristal
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот LoveJoy » Пон Май 12, 2014 12:48 pm

Татяна, Кристалче, здравейте! :hug: Ох, много сте готини и сладки, ама след 2 месеца няма да е :) 30 кила имам да свалям поне, за да се изтипосам без притеснения на плажа :lol:

Ами аз, такова, мерките и теглилките си ги записах на едно тайно място, защото умирам от срам да си ги напиша тук. :laugh1: Затова и казах само колко имам да свалям. Иначе съм на 32 г., 178 см., обиколка на "талията" - 98 см... ..., а на "ханша" - 124. Повече няма да казвам, че ми е твърде притеснително :but: Ще си кажа всичко без бой след 2 месеца, когато според Кристалчето ще съм като манекенка :love:

Айде, до кукане и да си пиете водата, ей! (Това беше забележка главно към мен самата :lol: )
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Tatyana » Пон Май 12, 2014 1:31 pm

Ооо миличка, няма от какво да се притесняваш :hug:. Тук сме си като едно голямо зоново семейство :family: , а и почти всички са започнали след повечко килограми и/или здравословни проблеми. Нали никой не те познава ;). Това си е твоето тайно местенце и ще си пишеш каквото решиш в него. Сама ще видиш след няколко месеца колко приятно изненадана ще си от резултатите. Пък голяма работа, че няма да си още като манекенка след 2 месеца - когато, тогава. Важното е, че ако си спазваш стриктно режима ще се чувстваш все по-добре и няма да искаш да се храниш по друг начин :yess:.
Вземи си мерки и на корема под талията, защото и там се сваля доста. А когато решиш ще ни кажеш доброволно от къде точно си стартирала :hooo:
Аватар
Tatyana
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

София

Мнениеот Kristal » Пон Май 12, 2014 1:32 pm

Оф с тая вода ми е голям зор. Така и не се научих цял живот да пия вода и сега ми е голям проблем. Споко, като станем за бански ще си направим една среща на морето ако не това лято, следващото :)
Аватар
Kristal
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот HippoDel » Пон Май 12, 2014 1:35 pm

LoveJoy написа:
Ето иначе какви ги творя днес:
Закуска: 1 кофичка к.мляко 2% (последното е) и 220 мл. прясно от 1%, с кафе. (3 Б)
Обяд: 170 гр. сьомга с 2 тиквички на фурна, 2 резена пъпеш, 2 мандарини и по план имам още 12 лешника, които предстои да изям след малко, като лееко ми олекне, че се надух :lol: (4Б)
Вечеря - месо със салата (ако съм си вкъщи ще е пилешко, а ако съм навън - или пиле, или риба). (4 Б)

Весело зонуване на всички! :)

П.П. Оказва се, че интервалите между храненията са ми ок :) ;)

Да, интервалите ти между храненията са ти ОК. Само интервалът м/у следобедната закуска и вечерята ми се струва голям, след 1 Б, трябва да имаш не повече от 2 часа до следващото хранене. От това меню излиза, че ядеш по 13 блока на ден. Споменаваш, че обядът не е надул, опитай утре да ги намалиш на 12. Тъй като вечеряш рано(аз вечерям 18-18.30 :) ), най-добре си запази вечерята да ти е 4 Б, а обяда го намали на 3 или обратното, както прецениш. :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот LoveJoy » Пон Май 12, 2014 1:50 pm

Hippo, за днес планирах 13, защото оня ден, когато карах на 12, нямах особено енергия, а вчера пък съвсем. Затова, когато вчера вечерта ги направих 13+ , реших, че тъй като не бързам чак толкова, е по-добре да съм на 13, но да имам енергия да си върша нещата през деня. Днес обядът малко ми наду стомаха, но след 10 минути всичко беше ок :lol: Благодаря ти за съвета! :bouquet: Малко по малко ще намалявам блоковете, но засега смятам да стоя на 13. Ще карам така докато свикна, а после ще ги намаля на 12.

Кристалче, водата ми се опира и на мен. Пия колкото мога повече, ама не колкото трябва. Абе ще свикнем, бе, we are the champions все пак, нали? ;)

Татяна, благодаря ти много за разбирането! :love: Доброволно ще си кажа всичко аз, само малко време да мине ;)

:hug: на всички!
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Karrita » Пон Май 12, 2014 5:47 pm

LoveJoy написа:Ето иначе какви ги творя днес:

След тази закуска и аз ще огладнея бързо бързо. При мен и мисля, че и Хипо беше споменала, след хапване само на млечни протеини се получава бързо огладняване. Ти за закуска имаш само млека....бързото огладняване ти е в кърпа вързано :) . Пробвай да хапваш нещо по-твърдо и да видиш как ще се чувстваш - месо, овес.... Ако искаш само млечни протеини трябва да ги увеличиш с един блок и пак да се наблюдаваш, защото при всеки е различно.
Така е в началото, нужна е настройка на организма и после всичко ще си дойде на мястото. :yess:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот LoveJoy » Пон Май 12, 2014 7:49 pm

Факт е, Karrita, че огладнявам бързо-бързо след такава закуска :(
Благодаря ти, че ми каза, че не е само при мен. Утре задължително ще пробвам с нещо друго.

Иначе, да се похваля, че днес се чувствам много по-добре и ще си спазя 12-те блока :) Вечерях с 3 блока: пилешки гърди (60 гр. - 2ПБ), извара (50 гр. - 1ПБ), домати (2 големички - 2ВБ), мандарина (1ВБ), 1 ч.л. зехтин (3 МБ) и се чувствам супер! Имам много повече енергия като цяло (само сутринта едвам издържах до обяд, но вече уточнихме причините). И вече никакви 13 блока. 12 са ми достатъчни! :but:
Аватар
LoveJoy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната