Вчера купих мляко 2%, но утре ще си купя 0.1%. Хубаво е някой да те коригира, когато бъркаш

Благодаря и на двамата за включването!
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
LoveJoy написа:Добре, Гого!Слушам и изпълнявам
Вчера купих мляко 2%, но утре ще си купя 0.1%. Хубаво е някой да те коригира, когато бъркашА колкото до пилешкия бут - остава ми само колкото за днес. Утре ще заредя пилешки гърди.
Благодаря и на двамата за включването!
gogo написа:...занапред - яж гърдички.
LoveJoy написа:П.П. Аз толкова приятелски настроени хора във форум за отслабване не бях срещала!Страхотни сте!
LoveJoy написа:
Ето иначе какви ги творя днес:
Закуска: 1 кофичка к.мляко 2% (последното е) и 220 мл. прясно от 1%, с кафе. (3 Б)
Обяд: 170 гр. сьомга с 2 тиквички на фурна, 2 резена пъпеш, 2 мандарини и по план имам още 12 лешника, които предстои да изям след малко, като лееко ми олекне, че се надух(4Б)
Следобед и след вечеря: мандарина + котидж
Вечеря - месо със салата (ако съм си вкъщи ще е пилешко, а ако съм навън - или пиле, или риба). (4 Б)
Весело зонуване на всички!
П.П. Оказва се, че интервалите между храненията са ми ок![]()
LoveJoy написа:Ето иначе какви ги творя днес:
Закуска: 1 кофичка к.мляко 2% (последното е) и 220 мл. прясно от 1%, с кафе. (3 Б)
Обяд: 170 гр. сьомга с 2 тиквички на фурна, 2 резена пъпеш, 2 мандарини и по план имам още 12 лешника, които предстои да изям след малко, като лееко ми олекне, че се надух(4Б)
Следобед и след вечеря: мандарина + котидж
Вечеря - месо със салата (ако съм си вкъщи ще е пилешко, а ако съм навън - или пиле, или риба). (4 Б)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта