Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
amaZONka написа:Всеки ден чета вашите дневници. Спазвам (поне така мисля) режима от 15 дена.След като имах въпрос в друга тема, ме посъветваха да си направя дневник, в който да разкажа за себе си и да вписвам дневни менюта. Това и направих. Реших, че е ОК, ако имам въпрос да го задам именно в моя дневник... и ако някой реши да ме посъветва или поправи, когато бъркам би ми помогнало да съм в зоната.
amaZONka написа:Не са ли ми много ябълките? Знам, че не гледаме калории, но всички фитнес инструктори и диетолози препоръчват да не са повече от 2 на ден, а аз 2 на едно ядене ... Има ли по добра алтернатива на плодовете, без да е в космически количества? Спазвала съм доста препоръки и съм чела всякакви теории за здравословното хранене и въпреки, че се опитвам да се абстрахирам...още имам страхове, че нещо не правя правилно (след толкова провали последната година да задържа постоянно тегло).
amaZONka написа: Не съм сигурна дали мога да консумирам овесени трици или и те трябва да са някакви био т.е. търпят ли някаква обработка както е с овеса (който във Варна, още не мога да открия) ?
amaZONka написа:Не съм сигурна дали мога да консумирам овесени трици или и те трябва да са някакви био т.е. търпят ли някаква обработка както е с овеса (който във Варна, още не мога да открия) ?
Karrita написа:amaZONka написа:Не съм сигурна дали мога да консумирам овесени трици или и те трябва да са някакви био т.е. търпят ли някаква обработка както е с овеса (който във Варна, още не мога да открия) ?
Овесените инстантни трици въобще не са препоръчителни, даже направо ги изхвърли от менюто си.
Намери си овес, цял или натрошен и си го приготвяй по твой вкус, сладък или солен. Овеса е много специален зонов продукт, прочети http://www.vzonata.com/za-niakoi-hrani/
amaZONka написа:9 маслини... (не знам как се обърках, че вечерята ми е от 3 блока и като преброих костилките...)
, сиреч Маслини, голями (14 грам) (накълцани) - 3 (2 с.л.)Olives, large (14g) (slivered) - 3 (2 tbsp.)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта