Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
Italiano написа:Ще ви трябва някакъв голям салон!
Gazilot написа: А да, кафето от теб![]()
![]()
Gazilot написа:Italiano написа:Ще ви трябва някакъв голям салон!
Имаме си море , плаж, светофар и стадион!!!!
Karrita написа:Gazilot написа: А да, кафето от теб![]()
![]()
Ейййй, изкрънка си кафето....
nympheacea написа:Добре дошъл Краси
повече от приятно е да разбера, че още един индивид е открил верния път.
Krasimir.Velikov написа:Относно очакванията ми , не очаквам чудеса
Gazilot написа:Krasimir.Velikov написа:Относно очакванията ми , не очаквам чудеса
Очаквай!
(хмммм, тази дума като се вгледаш в нея по-дълго време и си я повториш няколко пъти на глас ти иде да я изтриеш)
Karrita написа:Здравей Краси и поздравления за началото на зоНбирането ти!
Ние сме почти градски, някой ден може и да си направим зонова среща с хората от района.
Успех!
Krasimir.Velikov написа:Karrita написа:Здравей Краси и поздравления за началото на зоНбирането ти!
Ние сме почти градски, някой ден може и да си направим зонова среща с хората от района.
Успех!
Здравей, Karrita, четох и твоето дневниче, ще е забавно да ми говорите разпалено за зоната с Gazilot.
Ще черпя чай, кафе- не, защото спирам и кафето и цигарите, не че нещо, но съм лабилен още на тема кафе и ще ме дразните![]()
![]()
,а аз обичам много кафе, пиех по 3-4 кафета на ден, но тук за няколко дни взех абсолютно кардинални решения:
Преди месец спрях цигарите, не съм пил кафе от 3 дни заради зоната и съм зоНбиран от 3 дни, много повратни моменти в моя живот за кратко време.
Krasimir.Velikov написа:Здравей, Karrita, четох и твоето дневниче, ще е забавно да ми говорите разпалено за зоната с Gazilot.
Ще черпя чай, кафе- не, защото спирам и кафето и цигарите, не че нещо, но съм лабилен още на тема кафе и ще ме дразните![]()
![]()
,а аз обичам много кафе, пиех по 3-4 кафета на ден, но тук за няколко дни взех абсолютно кардинални решения:
Преди месец спрях цигарите, не съм пил кафе от 3 дни заради зоната и съм зоНбиран от 3 дни, много повратни моменти в моя живот за кратко време.
Gazilot написа:
От кулата на моите 44 години, мога само да ти кажа, че всяко лишение води до отклонение и друго прегрешение.
Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта