Дневник на Попи

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневник на Попи

Мнениеот HippoDel » Чет Дек 05, 2013 8:26 pm

Poppy написа:
Poppy написа:Хипо, трябва да ми остане малко време и да съм наспана, т.е. като излязат кътниците на детето. Днес беше апогеят на гадорията - спала 3 часа, умряла от студ, едва се добрах до нас. В момента гушкам едно пухкаво детенце и се размразявам до парното :lol:

HippoDel написа:Мале, милата, ти се измъчи с тези пусти кътници. Толкова ли е студено при вас? При нас времето днес беше много приятно, но датския метеорологичен институт предупреждава, че утре следобед и вечерта, ще има буря със ураганен вятър. Така че трябва по възможност да си стоим в къщи. :(

Пипи, много е влажно и като паднат температурите под 4-5 градуса, става голям студ. Това + един смразяващ вятър от морето и става страшно.
При нас днес имам ураганни ветрове, но то е често явление.
Тази нощ поспах :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: Е хубаво било!

Попи,
Щом вече ме наричаш Пипи, работата е сериозна. ;) :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Зоната

Мнениеот Poppy » Нед Дек 08, 2013 11:58 am

HippoDel написа:
Poppy написа:
Poppy написа:
Попи,
Щом вече ме наричаш Пипи, работата е сериозна. ;) :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Хипо, щом не съм се обърнала към себе си, т.е. да си говоря сама, значи все още съм добре :laugh3: :laugh3: :laugh3:

Какво е това рибено масло бре, спя по 5-6 часа и въртя като машина наляво-надясно, умора нямам...
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Pipilota » Нед Дек 08, 2013 7:30 pm

Хехе, какво бърборите вие тук....някой станал Пипи май :laugh: Тъкмо да си почина малко...намерих си заместник :laugh4:
Иначе за рибеното масло....това е то- както казва Барито- "последното нещо от което се нуждаете, за да достигнете пълния потенциал на зоната, това е Рибеното масло "... значи вече здраво си се завъртяла в Зоновия ураган...Браво Попи, гордеем се с теб :hugs1:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Poppy » Чет Дек 12, 2013 7:06 pm

Аз съм 68.700 кг. :) Хем доста блокове ям, хем си пиша доста прегрешения напоследък, ама пак съм отслабнала.

От днес официално отпускам малко каиша - мъжът ми недоволства, че от май месец съм на някакви ограничения и явно в повече му е дошло, та ще видим какво ще е положението след Нова Година... И аз като че ли имам нужда 2-3 седмици да я карам през просото.
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Чет Дек 12, 2013 8:29 pm

Poppy написа:Аз съм 68.700 кг. :) Хем доста блокове ям, хем си пиша доста прегрешения напоследък, ама пак съм отслабнала.

От днес официално отпускам малко каиша - мъжът ми недоволства, че от май месец съм на някакви ограничения и явно в повече му е дошло, та ще видим какво ще е положението след Нова Година... И аз като че ли имам нужда 2-3 седмици да я карам през просото.

Е, Попи, :bouquet:

Супер! Страхотно! Казах ти, че ще бъдеш под 70 до Нова година. :)
:but: Отпусни се малко, ама не прекалявай все пак. ;) Нали знаеш, че те държа изкъсо. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Чет Дек 12, 2013 8:52 pm

Хипо, ще се опитам, ама като знам какво съм мекере... сигурно с кантарът ще сме скарани догодина, ама карай. Човещинка :laugh4:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Poppy » Чет Яну 02, 2014 11:06 am

Срам не срам, стартирам Новата Година 71,500 кг ;) Бая си похапвах, антибиотици пих, пък след тях и бая течен въглехидрат... И стигам до извода, че не съм човек, а магаре, дет се вика! Аз ако не съм на режим на хранене, да знам точно какво и колко да ям, просто нямам мярка. Единственото хубаво нещо, което трайно съм променила е, че не се храня след 7 часа обилно.

Поне съм спокойна, че в източното крило ще е голяма веселба началото на тази година и няма да съм самотна :laugh3: :laugh3: :laugh3:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Пет Яну 03, 2014 2:07 am

Мда, ще правим разширение, че няма място за всички.
:laugh4:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Poppy » Пет Яну 03, 2014 10:57 am

Italiano написа:Мда, ще правим разширение, че няма място за всички.
:laugh4:

Ити, аз нарочно, щото знам, че там ще е следновогодишният купон :)
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот marianapanova » Пет Яну 03, 2014 8:32 pm

Попи ,Ити за мен място има ли до вас :(
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Poppy » Пет Яну 03, 2014 9:11 pm

marianapanova написа:Попи ,Ити за мен място има ли до вас :(

Марианка, за теб винаги има място, душицо. Хипо и ня я брой в компанията :) Заформихме дружинка, ехеееее
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Пет Яну 03, 2014 9:21 pm

Poppy написа:
marianapanova написа:Попи ,Ити за мен място има ли до вас :(

Марианка, за теб винаги има място, душицо. Хипо и ня я брой в компанията :) Заформихме дружинка, ехеееее

Така е! И както сме се позакръглили, бая ще трябва да се разширява крилото. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот marianapanova » Съб Яну 04, 2014 9:23 am

Хахаха миличка аз наистина много се срамувам :shy: писах си в дневника стартирам с китовите 85.5кг срам....цяла година без прегрешения,а сеега както каза Хипо хапвах,не защото съм гладна,а за компания :wow: срам
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Poppy » Съб Яну 04, 2014 10:25 am

На мен пък ми беше ясно, че така ще стане. Всяка година се освинвам така, лошото е, че други година спирам да преяждам чак към пролетта, когато трябва да слагам по-разголени дрехи и вече не мога да се крия под торбести пуловери. Сега просто трябва да сме стриктни и всичко е поправимо - поне тази година знам какво да правя :lol:
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Italiano » Съб Яну 04, 2014 12:08 pm

Споко, Зонаци, имаме цяла година да "поправим щетите". И за следващата Коледа и НГ пак ще се тюхкаме.
:laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Karrita » Съб Яну 04, 2014 12:56 pm

Ама не мога да разбера какво толкова се тюхкате и охкате :laugh1:
На всички беше ясно, че по тия празници ще се отпускат юздите. А пък и 1-2 кг нагоре какво ги броим, за нула време се свалят.....вече знаете как :lol:
Така, че горе главите, слагайте усмивките на устата, взимайте самочуствието под мишница и давайте напред!!!! :love:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната