Как отказах цигарите
Първо се надъхах здраво

например много ме издразни че филип морис намалиха лм- а с 70 ст на кутия, от 4.90 на 4.20 лв, знам го, защото тогава продавах цигари. Представяте ли си с каква надценка работят, щом могат да си позволят да намалят с толкова, защото лм- а спрял да върви!!!! Само се замислете, 70 стотинки на кутия!!!! А колко още печелят???? Карат безумно скъпи коли, живеят в безумно скъпи къщи, буквално се къпят в разкош , който ние им осигуряваме продавайки себе си и здравето си, всяка цигара, коята изпушваме прави някой по богат, а нас по болни. Храним се по зоната за здраве, а не можем да спрем да пушим. Ами как се спират цигарите, като сме пристрастени. Освен тюртюн вътре не се знае още каква химия има. Това ми беше втората стъпка- да си призная че съм зависима от цигарите. После се разболях посред лято от някакъв вирус, който разбира се ме удари в дробовете. Толкова много кашлях , че не можех да погледна към цигарите, и реших, че това е момента, и трябва да севъзползвам. Докато мибеше зле беше лесно, пооправих се и започна да ми се пуши, аз обаче се заинатих и си викам няма пък, не може онези горе да ни се подиграват, НЯМА ПЪК ДА ПУША, НЕ МОЖЕ ЕДНА ЦИГАРА ДА Е ПО СИЛНА ОТ МЕН!!!!!
Като ми се припушеше почвах да бърша прах, или нещо друго, намирах си някакво занимание, така се отвличах и забравях за известно време.
Със всеки ден ставаше все по лесно.
Приятелите ми казваха- не можеш да издържиш, пак ще ги почнеш, направо подскачах вътрешно и още повече се амбицирах.
Като мина месец , почнаха да ми казват, че хората и след три месеца ги почвали пак, аз се амбицирах още повече. Викам си- че то най трудното мина, няма пък да пуша.
После ми казваха, че и след шест месеца съм можела да пропуша

да бе да

ще почна

аз едва се оттървах, няма да ги почна.
Вече не пуша две години и четери месеца.
Чуството да се пребориш е страхотно!
Чуството да дишаш е невероятно!
Оказа се, че пушачите миришели много на лошо
Дрехите им също миришат на лошо.
А като влязат в стая веднага след като са пушили, направо могат да те усмъртят
Уверена съм, че не съм по голям инат от вас!
Трябва ви месец инат, и най трудното минава