Хрониките на GODzill@t@

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Пет Апр 11, 2014 6:06 am

Май Лао Дзъ ще се окаже прав, казвайки, че "когато дебелите станат мършави, мършавите отдавна ще са измрели."
Като гледам прогресивно намаляващите ми килограми...ъъъ....направо съм застрашен от изчезване вид....търсете ме в Червената книга. :mrgreen: :laugh1:

Изображение

Един месец в Зоната и една година без цигари!!! :smdance: :smdance: :smdance:
Последна промяна GODzillata на Пет Апр 11, 2014 12:01 pm, променена общо 1 път
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Зоната
 

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Пет Апр 11, 2014 11:49 am

Обяд "Ропотамо" 3Б /inspired by the great консервна промишленост в БГ отпреди 1989г./ :mrgreen:

3БП - 126 гр. печена скумрия

3БВ
50 гр. лютеница "Олинеза" - 1БВ + 1БМ
50 гр. нахут - 1Б
1 филийка ръжена - 1Б

2БМ - зехтинец

1 малка кисела краставичка, нарязана на ситно

Всичко се омешва като мешана салата :chef1: и воала:
Изображение
Последна промяна GODzillata на Нед Май 04, 2014 7:54 pm, променена общо 1 път
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот Стеф » Пет Апр 11, 2014 2:17 pm

А киселата краставичка що не я смяташ :laugh4:
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 661
Регистриран на: Вто Яну 21, 2014 2:03 pm
Горна Оряховица

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Пет Апр 11, 2014 4:07 pm

Стеф написа:А киселата краставичка що не я смяташ :laugh4:



Като 0,00000000000000000000000000001 БВ ли? :lol:

Ето какво ми пристигна днес:
Изображение

Чудя се обаче :th: дали да тествам маслото във фризера, понеже е в стъклено шише и ако вземе да замръзне, ще се спука....май? :hm:

Сега си имам и грийн тий към едно шише с грийн кофи... :laugh: ...ужким са фат бърнъри.... :think2:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Пет Апр 11, 2014 5:57 pm

Вечеря 3Б - Пилешко с гарнитури :chef1:

3БП - 84 гр. пилешки гърдички на грил

3БВ
Салатка - 1Б
Нахут с лютеничка - 1Б
Филийка ръжена - 1Б

3БМ - зехтин в салатата

Изображение
Последна промяна GODzillata на Нед Май 04, 2014 7:55 pm, променена общо 1 път
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот HippoDel » Пет Апр 11, 2014 10:42 pm

GODzillata написа:
Чудя се обаче :th: дали да тествам маслото във фризера, понеже е в стъклено шише и ако вземе да замръзне, ще се спука....май? :hm:

Не трябва да слагаш цялото шише. В една капачка или малка чашка сипваш една чаена лъжичка и я слагаш във фризера.
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 1686
Регистриран на: Пон Сеп 02, 2013 4:08 pm
København/София
Жена

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот Маня » Съб Апр 12, 2014 10:35 am

В статията за рибеното масло в сайта под рубриката "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?" е описана процедурата за домашен тест.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 3093
Регистриран на: Съб Яну 18, 2014 3:41 pm

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Съб Апр 12, 2014 6:24 pm

Manya написа:В статията за рибеното масло в сайта под рубриката "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?" е описана процедурата за домашен тест.


Линкче? :th:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот Маня » Съб Апр 12, 2014 6:36 pm

Ама си мързел :lol: http://www.vzonata.com/ribeno-maslo/ и скролваш до "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?", натискаш бутона "Прочети още..." и четеш... :laugh1: Добре е и цялата статия да прегледаш, ако не си го направил досега. :laugh4:
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 3093
Регистриран на: Съб Яну 18, 2014 3:41 pm

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Съб Апр 12, 2014 7:05 pm

Manya написа:Ама си мързел :lol: http://www.vzonata.com/ribeno-maslo/ и скролваш до "Какви са стандартите за високо пречистено рибено масло?", натискаш бутона "Прочети още..." и четеш... :laugh1: Добре е и цялата статия да прегледаш, ако не си го направил досега. :laugh4:


Хайде, хайде, ТИ си по-голям мързел :bigsm30: , домързя те от първият път да пуснеш линкчето! ;) :laugh1:

:but: Да не забравяме, че и новобранци надничат, та нека им улесним влизането в Зоната. :laugh:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Нед Апр 13, 2014 7:15 am

Ееех........пак трябва да пътувам, това ще рече няколко дни покрай Зоната, даже на моменти in a galaxy, far, far away от нея, мъкааааааааааааа!!! :oh:

А'ре, бай-бай ви, само ще ви чета от тИлифона, весело зонуване! :yess:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Вто Апр 15, 2014 7:06 pm

Изображение

3 дни извън Зоната ми костваха + 1,4 кг.

Има ли живот извън Зоната...? Има, but sucks!
Taка че ми е кеф, че утре ще се завърна в лоното на Зоната... :smdance:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Сря Апр 16, 2014 7:11 pm

Каша от коприва - 6Б :chef1:

6БП
2 яйца - 2Б
Сирене котидж 170гр. - 3Б
Нискомаслено сирене 30 гр. - 1Б

6БВ
5 и 1/2 с.л. брашно - 5,5 Б
Коприва 300 гр. + 1 глава лук - 0,5 Б

6БМ
2 ч.л. гхи

1/2 kaша = 3Б
Изображение
Последна промяна GODzillata на Нед Май 04, 2014 7:56 pm, променена общо 1 път
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот Стеф » Сря Апр 16, 2014 8:30 pm

Ако вместо ГХИ сложиш счукани на дребно орехи става върха :yess:
Когато печелиш - не знаеш какво губиш, а когато губиш - не знаеш какво печелиш.
Аватар
Стеф
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 661
Регистриран на: Вто Яну 21, 2014 2:03 pm
Горна Оряховица

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот GODzillata » Сря Апр 16, 2014 8:49 pm

Стеф написа:Ако вместо ГХИ сложиш счукани на дребно орехи става върха :yess:



Е, да де, ама нали ми трябва мазнина, за да запържа лука, чесъна и брашното? :hm:
When the going gets tough - the tough gets going
Аватар
GODzillata
Магистър в Зоната
Магистър в Зоната
 
Мнения: 817
Регистриран на: Сря Мар 19, 2014 4:39 pm
In da Zoun ;)

Re: Дневникът на GodZoNaTa...пардон - GODzill@t@

Мнениеот Маня » Сря Апр 16, 2014 8:54 pm

Предложение - вместо брашно - овесени трици, които само накисваш във вода. А лука и чесъна просто задушаваш заедно с копривата в малко водица без капка мазнина. Така няма пържене (дори и в гхи). Въпрос на готварска техника. :) А ако си приготвиш леко препечено във фурната брашно (до бледо розово) можеш да ползваш винаги без да запържваш. Придава супер вкус на всякакви кашички.
Маня
Професор в Зоната
Професор в Зоната
 
Мнения: 3093
Регистриран на: Съб Яну 18, 2014 3:41 pm

ПредишнаСледваща


Назад към Дневници в Зоната

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта

cron