От седмица съм дала почивка на смятането и си позволявам да не съм обсебена от кутиите с храна, които мъкна навсякъде. Не ми пречи на работа и времето, което отделям, но през почивните дни ми е неудобно. Хубавото е, че поне проблема с WC изчезна и се чувствам много добре. Дразни ме само, че има дни в които искам да спя поне 7-8 часа, а не мога...

Лягам в 2 и в 7 и 30 съм станала. и така съм от доста време и си мисля, че не е ок. Тялото ми има нужда от почивка. Изследванията са факт, но не ги е видял лекар още. Това, което разбирам само е, че пролактина ми е нисък. А това какво значи, не ми е ясно

Всички се опитват да го смъкват явно, според гугъл. Започнах да пия запарка от джоджен. То било много хубаво

) Уж за регулация на хормоните, но се оказа, че ми повишава апетита доста, но не ми пречи. Сега наблягам на ягоди и салати. Два дена карам колело по 3-4 часа. Голям кеф!

Пих един фреш от грейпфрут по някое време и продължих

Друг страхотен фреш е ябълка, морков и малко джинджифил

Преди малко попаднах на инфо, за йод-а в храната и какво се случва, ако не го приемам достатъчно. Доста от нещата ми се покриват, да не кажа всички ... Спирам да чета и ще изчакам лекаря. Друго ново е, че замених ядките с фъстъчено масло. Смятам го 1ч.л. за 3 МБ. Купих си и ленено семе, но бях чела, че не се усвоява, ако не бъде смляно!? Вие как го приемате?