Такаааа, време е за 4 месечен отчет.
Старт 104.5 - тази сутрин кантарчето (вече знам, че съм влюбен в него) закова на 86.5
Свалени
килограма !!!
Но искам да споделя някои "негативни" промени в мен, които наблюдавам и се чудя да им се радвам или не :
-
Трансформация в зелка!Винаги съм се чудил защо на повечето жени, да не кажа всички, им е постоянно студено. Къпят се с вряща вода с която мога да попаря прясно заклана кокошка, обличат се в стил "Зелка" - двеста ризки, жилетки, тениски, шалове и шалчета. А аз в това време съм с оросено от пот чело и медали под мишниците а'ла Веско Маринов. Жена ми зимата е с тениска, дебела зимна фланела, дебело елече, докато аз съм по тениска. Да, ама сега съм по-навлечен от нея, хем тя е 40 кила с мокри дрехи. Умирам от студ бре, никога досега не ми се беше случвало. Тези 18 килограма лой, дето ги свалих явно са ми били защитата от студа. Може би единственият положителен ефект от дебелината
. Та, хем се кефя, че съм отслабнал драстично, хем се треса от студ като пинчер.
-
Трансформация в Ан Болейн!
Както повечето във форума чуха, Нимфа не спирала да се опипва. Е, и аз го правя, но не по "онея" места. Там не съм спирал да го правя и преди Зоната
. Но сега се опипвам по другите части на тялото и една сутрин бях потресен и изплашен след като напипах нещо колкото голяма мандарина на мястото на слънчевия сплит. Пред очите ми като на забавен каданс минаха всички снимки на ракови образувания, злокачествени тумори и малформации от всякакво естество. Помислих си, че от прекомерното ядене на българско хидропиле, ми расте трета гърда като на Ан Болейн. Естествено, че това бяха глупости, просто си беше слънчевият сплит, освободен от лой и маизи около него. Хаповете умряха от смях, защото това било нормално след отслабване ( те нали зимата трупат, лятото чистят и оформят мускулатура). И сега си имам един голям, хубав, лееко изпъкнал слънчев сплит - ала Ан Болейн
-
Гардеробна кризаМного се радвах как забравени от прасето (мен) дрехи отново ми ставаха. И как гардероба ми се възроди и можех да си нося всичко. Е, да, ама сега в 70% от дрехите си изглеждам като сириец, обрал дебелариум. И да се изразя модерно, явно се налага да реновирам (шивач), отколкото да обновя и инвестирам в нов гардероб.
В заключение да предотвратя реплаи като "Струва си, щом си свалил толкова, здравето на първо място, и т.н.", искам да кажа, че това са негативни промени ама в кавички, тоест не ми пука и да са 300 такива, насладата и чувството от слебеенето е несравнима. Хау!И накрая, искам да споделя теорията си за "
Слабите мъже, шкембетата, писоара и тоалетната чиния", разработвана от мен през престоя ми в Зоната.
Теория за "
Слабите мъже, шкембетата, писоара и тоалетната чиния" :
Десетки пъти сте чували за опиканата тоалетна чиния и какви свине са мъжете. Че сме, сме. Но аз проведох експеримент за да си обясня защо е така, защо тоалетната чиния се опикава. На мястото, където работя, има такава тоалетна и клиентите са предимно мъже. Като влезе слаб мъж, тоалетната чиния не е опикана.
Да, проверявам след всеки, тествано е. Но щом влезе дебеланко, след него е като кадри от филм за Потопа. Изводът е, че шкембето пречи да се пикае правилно, защото просто не се вижда пикалото. Ако питате, всеки мъж, дори и този с 1 метър шкембе, ще ви каже, че как, толкова е голям, че се вижда. Да, ама не, дебеланковците, в чиито редици доскоро бях и аз, пикаят опипом и насочват струята рандъм!!! Факт е, от голям корем, пикало се не види! В подкрепа, вижте формата на писоара, как е проектиран - да, за шкембе. Сега като слаб мъжага, с красив и изпъкнал слънчев сплит мога да насочвам струята така, че да напиша "обичам се" на стена.
Айде, до нови срещи!