Дневник на Попи

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневник на Попи

Мнениеот HippoDel » Чет Ное 07, 2013 1:52 pm

Кари, стискам палци за тортата и на ръцете и на краката....само да стане! Успех! :bigsm18:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Зоната

Мнениеот Poppy » Пон Ное 11, 2013 9:36 am

Днес ми е ден за отчет и на бързо - кантарът закова 70,500 кг :lol: За два месеца 5.500 кг. Миналия месец в последните дни бях стигнала 71 кг, но оттогава стрелката все върти нагоре-надолу, а от една седмица вече показва твърдо под 71 кг. До Нова година искам да падне под 70, а след това съм си дала 1 цяла година, за да стигна желаните 58 кг /знам, че колкото по-малко остават за сваляне, толкова по-бавно се свалят, затова ще съм доволна и по 1 кг на месец/ Стана ли на 67-68 и тръгвам да тичам.

Вече се харесвам, чувствам се много по-лека и минах на размер 12 или М :bigsm16: :bigsm16: :bigsm16: Пред това две години висях на щанда за плъс сайз и хич не се чувствах готино. Сега вече си личи къде ми е талията :laugh3: :laugh3: :laugh3: А като се има предвид, че си хапвам 12 блока на ден, т.е. направо юнашката, ами аз не съм разбрала кога съм отслабнала.

Имам и една седмица около МЦ с много прегрешения, но тогава просто не съм аз, мъжо ще потвърди ;)

Хубав ден на всички от мен :bouquet:
Последна промяна Poppy на Пон Ное 11, 2013 1:44 pm, променена общо 1 път
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот Karrita » Пон Ное 11, 2013 9:47 am

Браво Попи! :bigsm20:
Ask for more!
Аватар
Karrita
Доцент в Зоната
Доцент в Зоната

Несебър

Мнениеот HippoDel » Пон Ное 11, 2013 12:00 pm

Попи, браво мила! :bigsm20:
Много се радвам за теб. Давай все така. Чудесно е, че хем слабеем, хем си хапваме и не само, че не си измъчваме душичките, а напротив, сме по-свежи и енергични. :bigsm18:
Успех нататък! :hug:
"Човек, който наистина иска да постигне нещо, намира начин; останалите намират оправдание." :hooo:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот mi6le2011 » Пон Ное 11, 2013 1:23 pm

И аз да поздравя ! БРАВО!
Много обичам да чета стимулиращи похвалвания ... Още повече обичам да ги пиша, но не ми се е отдавало възможност! :laugh1:
Много е важно да се пишат такива неща по форумите... това е една от причините да се старая и аз да съм зонова... Именно ВИЕ , всички! МЕРСИ! ...
mi6le2011

Мнениеот marianapanova » Пон Ное 11, 2013 8:02 pm

Попи сладка,честито ти М размер,със здраве да си го носиш и скоро да влезнеш в S! :bouquet:
www.vzonata.com
Всеки изминал ден във всяко едно отношение,положението ставв все по-добро и по-добро.....
Аватар
marianapanova
Бакалавър в Зоната
Бакалавър в Зоната

България,Пловдив

Мнениеот Poppy » Пон Ное 11, 2013 9:00 pm

marianapanova написа:Попи сладка,честито ти М размер,със здраве да си го носиш и скоро да влезнеш в S! :bouquet:

Ей тва е приказка!
„Едно от най-чудесните неща в живота е, че периодично трябва да прекратяваме дейността, с която сме се захванали, за да посветим своето внимание на храненето“. Изображение
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Вто Ное 26, 2013 8:36 pm

Попи,
Къде се изгуби бе, мила? Да не си се отдала на мъфините и сега не смееш да се покажеш? :underchair:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Сря Ное 27, 2013 10:23 am

Хипо :hooo: как бих могла като знам, че ти по някое време ще ме издириш, ще ме попиташ и трябва да умра от срам :lol: В Зоната съм, миналата седмица ядях по 14-15 блока, защото ме беше налегнал зверски предменструален глад и не знаех какво правя. Тази седмица вече си карам по старому и съм послушна. Засега не съм смъкнала, но до 11 декември имам 2 седмици и съм сигурна, че ще видя цифра, която започва с 6 на кантара :) Абе поне не съм качила, дето се казва.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Сря Ное 27, 2013 10:57 am

Poppy написа:Хипо :hooo: как бих могла като знам, че ти по някое време ще ме издириш, ще ме попиташ и трябва да умра от срам :lol: В Зоната съм, миналата седмица ядях по 14-15 блока, защото ме беше налегнал зверски предменструален глад и не знаех какво правя. Тази седмица вече си карам по старому и съм послушна. Засега не съм смъкнала, но до 11 декември имам 2 седмици и съм сигурна, че ще видя цифра, която започва с 6 на кантара :) Абе поне не съм качила, дето се казва.

Попи, какво като не си смъкнала, важното е, че не си качила! Ти така или иначе плана до Нова година си го изпълнила, всичко останало ще е бонус. ;) :laugh:
А тези кантари... аз вече 3 дни стоя на 74,5 и не мога да смъкна 100-те грама, за да стигна -10кг. Голям майтам, :laugh4: все едно кантарът ми се подиграва. Даже днес правеше 74,3; 74,5; 74,3; 74,5 ;74,3 и пак закова на 74,5. Мерих се 3 пъти и всеки път така...накрая ми писна. :stupid: :laugh1: :laugh1:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

Мнениеот Poppy » Сря Ное 27, 2013 12:39 pm

Аз затова не се тегля всеки ден, дразни ме кантарът и не сме приятели като не иска да показва по-малко ;)
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот лилит » Чет Ное 28, 2013 4:38 pm

Poppy написа:че ще видя цифра, която започва с 6 на кантара :)

Уф, и аз за т'ва се боря, ама кантарът на инат танцува между 71,100 и 71,400 :lol: Ама ще му надвия скоро :lol:
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Pipilota » Чет Ное 28, 2013 6:06 pm

Лилит, спокооо :hug: С тази стимулираща линия в подписа ти няма как да не стигнеш желаните килограми, Всеки път си умирам от кеф да гледам охлюва ти как се тътри бавно бавно в посока надолууууу :laugh:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот лилит » Чет Ное 28, 2013 10:10 pm

pipilota написа:Лилит, спокооо :hug: С тази стимулираща линия в подписа ти няма как да не стигнеш желаните килограми, Всеки път си умирам от кеф да гледам охлюва ти как се тътри бавно бавно в посока надолууууу :laugh:

И даже вече е минал половината от пътя :laugh: .
В неделя ще я коригирам пак, вече не е актуална ;) .
Изображение
Аватар
лилит
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Poppy » Пет Ное 29, 2013 4:53 pm

Е днес ми умря батерията на кухненската везна :bigsm32: :bigsm35: Не е честно! Сега няколко дни докато ми остане време да купя нова трябва да тегля на око.
Poppy
Новак в Зоната
Новак в Зоната

baile átha cliath

Мнениеот HippoDel » Пет Ное 29, 2013 8:38 pm

Poppy написа:Е днес ми умря батерията на кухненската везна :bigsm32: :bigsm35: Не е честно! Сега няколко дни докато ми остане време да купя нова трябва да тегля на око.

Poppy, :but:
За това аз имам резервна батерия в чекмеджето. И освен това имам две везни! А, а? Много съм предвидлива. :bigsm27:
Аватар
HippoDel
Професор в Зоната
Професор в Зоната

København/София
Жена

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната