Italiano написа:Ама никакъв успех! Никъде няма да ходи!
Ще я поставим под въоръжена охрана.

лелееееееее , аз пак обърках нещата и какво струвам, меря и премервам, пак съм в Зононарушение
гледах да се възползвам, че нито съпруга тука, нито наща Пипи, и веднага започнах да криввам от пътя

колко удобно , НАЛИ

ама тука Нимфа беше ме приклещила напълно стратегически и умишлено в ъгъла и не ми дава да мърдам от Източното крило

и докато се усетя, вече пак имам ЗАПОР
Ити, ти мене с оръжия не можеш да плашиш, аз си имам цяла артилерия в моята стая

и ще има май май Мистър и Мисис Зоунс

на семейна война
относно килограмите: сега съм 51.6 , височина:158. Може да изглеждам в добри мерки, но имам едно ДУПЕнце, което ме преследва навсякъде

, а само преди година бях станала 45, което пък май не ми се хареса

, а сега чакам да чукна 48, за да мирясам най-накрая, а пък и мускули съм си пожелала за Коледа

Официално и виновно

обявявам пред всички, че ще се опитам да не забелязвам изневерите на мистър Зоунс и ще си стоя мирно в гранизите на айкамайкаимнещо си и ще следвам неотклонно Конституцията:
Щом съпругът ти не позволява, според патриархалните правила на Зоновата конституция, ще изпълняваш дословно !!! Не забравяй къде се намираш, и че още сте в източното крило на Зоновия затвор, а до новото преразглеждане на обжалването ви има само месец...за тва майката му е добро поведение.