Дневникът на ПламЪчето

Тема с онлайн дневници на хората, спазващи Зоната

Модератори: Italiano, Pipilota, Маня

Re: Дневникът на Пламачето

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 16, 2013 9:37 am

Бяс със глад не се лекува, нелечимо е :laugh1: :laugh1: :laugh1:

хахахахах :laugh4: :laugh4: колко мъдрост лъха от тези слова :laugh1: :laugh1: само чета и попивам :laugh4:
Нимфа, аз само седя тук и се заливам от смях, защото това беше 1:1 мнението на моето момче, ама все повече се уверявам, че наистина няма да намеря нищо невероятно там.
аз така добре съм се настанила в Зоната си на комфорт и не бих искала да изляза от там...а с тоя глад, ще дам суууперр мнооооогоо пари :stupid: за оня дето духа :laugh4:
а най-малкото не ми се иска да рева пред един картоф :laugh4: :laugh4: тук наистина те разбирам :weary:
п.с. гладуването го правех преди заради профилактиката, т.е. за изчистването на червата от токсините, а това съвсем естесвено се случва мисля и сега. Ей сега дзървам един телефон, за да си откажа подаръка :mix7: и минавам на план Б: искам просто пари в замяна :bigsm24: и дим да ме няма :bigsm16:
благодаря за супер-мнението :lol:
Това, което трябва да се случи, то се случва!
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 11:40 am

Пламче, аз не те пускам да ходиш да гладуваш! Това са глупости. :but:
:laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Вто Юли 16, 2013 12:52 pm

АлооООоо Пламчеееее :bigsm17: Какви неща чуват мойте секси малки уши :oh: Какъв глад, какви 5 лева... марш обратно при насилствено установения ти съпруг, и да го слушаш както подобава според порядките на форума. Ти кво сега, това че си го хванала в брутална изневяра с три на веднъж-оная русата Ариана, черната Загорка, и надутата Каменица не означава, че трябва да се разхайтиш, и да хукнеш по гладни стачки...и да не го слушаш
Italiano написа:Пламче, аз не те пускам да ходиш да гладуваш! Това са глупости. :but: :laugh:

Щом съпругът ти не позволява, според патриархалните правила на Зоновата конституция, ще изпълняваш дословно !!! Не забравяй къде се намираш, и че още сте в източното крило на Зоновия затвор, а до новото преразглеждане на обжалването ви има само месец...за тва майката му е добро поведение. :but:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 12:59 pm

Пламче, ти се бъзикаш! Кажи честно! Е сега ти разгледах снимките - та ти трябва да качваш!
:bigsm8:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 16, 2013 1:02 pm

Italiano написа:Пламче, ти се бъзикаш! Кажи честно! Е сега ти разгледах снимките - та ти трябва да качваш!
:bigsm8:

Ами ти хаймана, къде си тръгнал??????? Виж какъв си Убавец, кво отслабване, кви 5 лева? Ама айде заради тези айкамайкаимнещо си, заради тях може. :laugh4:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 1:03 pm

Аааа, имам си аз за сваляне, имам си. Те не ми личат много, ама ...
Като стана 70-72 кг. ще се кротна. :laugh:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Вто Юли 16, 2013 1:11 pm

Алоооо, иуууууу, ехооооо, кви снимки, кви 5 лева....да не ви спра кранчето тук, :bigsm37: и да ви запорирам всички клюкрници и дневници....Няма ли кой да покани Пипито да надзърне и тя из някой албум....
Пълно пренебрежение, аз съм жестоко оскърбена, психически смазана, тъжно пренебрегната и отчаяно драпаща да видя снимкиииииииииииииииии :bigsm12:
Вие кво си мислите, че като видях само Италиано, и че вече сте ми замазали очите .... продължавайте така, и ще видите кон боб яде ли :bigsm33:
"Притеснявам се, когато някой ми прави комплимент. Притеснява ме, че не казва достатъчно..." :fly:
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 1:15 pm

Бързо давайте снимки, за да не ядосаме съдията, че дело тече - веществени доказателства трябват.
:laugh1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Pipilota » Вто Юли 16, 2013 1:22 pm

Italiano написа:Бързо давайте снимки, за да не ядосаме съдията, че дело тече - веществени доказателства трябват.
:laugh1:

Ти Ити, :bigsm37: с тия ИНдириктни опити да се помазниш на съдията, ще си понесеш наказанието...сега на теб се пада неприятната част чрез лични съобщния да пратиш моя фейс на всички осъждани тук, за да може съдийския състав да има по ясна представа за нарушенията на всички закононарушители!
Аватар
Pipilota
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Chicago/Varna-Asparuhovo
Жена

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 1:32 pm

Слушам и изпълнявам! :bigsm1:
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот roksi » Вто Юли 16, 2013 1:35 pm

:wave: нека и аз се включа относно гладуването,моето 1месечно отсъствие от тук, бе свързано основно с пречистване на организма чрез гладуване,което замествах с пиенето на палмов сироп .Доволна съм ,само захранването е малко по - трудно от самото гладуване,но се справих успешно,и без намесата на д-р .Смятам ,че човек може и сам да се справи без да дава пари за да гладува.Успех в твоят избор. :lol:
Аватар
roksi
Новак в Зоната
Новак в Зоната

Мнениеот Italiano » Вто Юли 16, 2013 1:52 pm

Ама никакъв успех! Никъде няма да ходи!
Ще я поставим под въоръжена охрана. more-smile39
Аватар
Italiano
Професор в Зоната
Професор в Зоната

Благоевград

Мнениеот Plam4e22 » Вто Юли 16, 2013 3:33 pm

Italiano написа:Ама никакъв успех! Никъде няма да ходи!
Ще я поставим под въоръжена охрана. more-smile39

лелееееееее , аз пак обърках нещата и какво струвам, меря и премервам, пак съм в Зононарушение :laugh4: :laugh4:
гледах да се възползвам, че нито съпруга тука, нито наща Пипи, и веднага започнах да криввам от пътя :laugh: колко удобно , НАЛИ :laugh4: ама тука Нимфа беше ме приклещила напълно стратегически и умишлено в ъгъла и не ми дава да мърдам от Източното крило more-smile39 more-smile39 и докато се усетя, вече пак имам ЗАПОР :rules:
Ити, ти мене с оръжия не можеш да плашиш, аз си имам цяла артилерия в моята стая :violence-blades: и ще има май май Мистър и Мисис Зоунс :duel: :violence-rapidfire: на семейна война :laugh1: :laugh1:
относно килограмите: сега съм 51.6 , височина:158. Може да изглеждам в добри мерки, но имам едно ДУПЕнце, което ме преследва навсякъде :laugh4: , а само преди година бях станала 45, което пък май не ми се хареса :refuse: , а сега чакам да чукна 48, за да мирясам най-накрая, а пък и мускули съм си пожелала за Коледа :msmile4:
Официално и виновно :shy: обявявам пред всички, че ще се опитам да не забелязвам изневерите на мистър Зоунс и ще си стоя мирно в гранизите на айкамайкаимнещо си и ще следвам неотклонно Конституцията:
Щом съпругът ти не позволява, според патриархалните правила на Зоновата конституция, ще изпълняваш дословно !!! Не забравяй къде се намираш, и че още сте в източното крило на Зоновия затвор, а до новото преразглеждане на обжалването ви има само месец...за тва майката му е добро поведение. :but:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот nympheacea » Вто Юли 16, 2013 5:49 pm

:laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
е не мога, такъв дух и бяс и въображение и такъв елегантен начин за флиртуване с думите...... Пламче ти, Италиано и Пипи сте светата троица на Зоната.
Почвам да се замислям дали стриктното спазване на Зоната и контрола върху айказанонещо си не допринася са изостряне на тези така специфични преимущества и същевременно толкова компрометиращи за пред съда. И също да си мечтая и аз дали и на мен ще ми поникнат такива крилца ако съм по-стриктна :laugh4:
И НЕКА ЗОНАТА БЪДЕ С ТЕБ!
Аватар
nympheacea
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Мнениеот Plam4e22 » Чет Юли 18, 2013 11:42 pm

Нимфи, в тея флиртове и ти си забъркана и да не казвам, че си много палава :laugh4: :laugh4: :laugh4: може би защото в тази Зона, едни заразни хормони са ни връхлетели като буря, а в комбинация с летния ендорфин- еуфорията просто е страшна :bigsm27:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

Мнениеот Plam4e22 » Нед Юли 21, 2013 1:29 am

Колко странно е, че през уикенда не съм особено точна в яденето, а активността ми е просто на върха. Ставам в събота сутринта в 7:00 часа, а после става 2:00 сутринта, а аз така съм се ококорила, че даже не мога да си помисля за сън :о :о дали не ядох повече блокове днес или идва пълнолуние :think2:
Най вероятно е заради волейболните мачове, защото България играе сега в необичайни сутрешни часове, а аз така се запалих да гледам :roll:
Аватар
Plam4e22
Студент в Зоната
Студент в Зоната

Пловдив

ПредишнаСледваща

Назад към Дневници в Зоната