Ех милите ми те, тамън се появих и сте готови за зонаниране ахахахахахахахахахха
Та да кажа, последните 2 месеца се въртя около зоната както луната се върти около земята. Много ми е трудо да се вкарам в ред, но ще опитам твърдо от това пълнолуние което идва. От 1 седмица се опитвам особенно усърдно, но имам някакви проблеми със стомах и черва. Някакви спазми които ми разказват играта. До момента съм установила, че не зависят от яденето, като дори киселото мляко не помага. Май ще се ходи на доктор.
Иначе в последните 3 месеца никъде не съм ходила, имах емоционални проблеми, които не пожелавам на никой. При мен като човек с Нептун в съвпад с асцендент, емоциите са в пъти по силни от физическите усещания. Демек, ьем благословия, хем проклятие, защото е много гот да чувстваш нещо хубаво *100, ама хич не е кеф като е нещо отрицателно. А сърдечните проблеми баш на сърцето ми се отразиха, още малко и щеше да се разбие наистина, за щастие мина само с психическа и физическа сърдечна болка и адски аритмии, които вече са в историята.
Не, не си пия рибеното масло а май трябваше.......
Както и да е, сега съм пак тук, при мен най-лошото мина, сега бавно нещата отиват на добро.
Липсвахте ми
Ааааааааааааа да кажа
поради еклиптичната ми природа в последните 2 месеца, отчет -тцъ, няма и да видите.
А сега нещо лично до Гази
Миличък, гледам ти списъка с "душите", Само да ти се похваля каква ми е следващата цел - една португалка. Ще я омагьосвам чрез скайп. Гледай и се учи