Хей,

изобщо не се притеснявай да задаваш въпроси, дори и да са питали вече за това. Това е форум, където всеки се чувства свободен да пита какво си иска. Тук постоянно влизат нови хора, с различен опит, и можеш да получиш дори по-добри отговори
Относно хляба, ако ме питаш мен, постарай се напълно да го изключиш от менюто си. С времето, малко по-малко го намалявай. Аз като цяло не ям хляб, но понякога ако много бързам, и нямам възможност да си приготвя нещо зоново, тогава посягам към някоя филийка, със салам и сиренце, като гледам протеина дори да ми е в повече, и въпреки тове после не се чувствам добре. т.е усещам, че съм яла хляб

но това се случва с хора, които дълго време са били стриктно в зоната, само на зелените храни, като мен

А с мъжа ми например направо съм се изумявала някой път. Последния път правих мусака, за две порции, от по 3 блока от всичко вътре, а той яде 5 блока

и по принцип винаги му добавям 2 блока сирене или салам към муската. Обаче последния път просто забравих, и му сервирах само мусаката от 3 блока със салатка. И след като се нахрани, минаха 10-15 минути, и ми вика "абе нещо като че ли протеина ми дойде малко, да не си объркала нещо в мусаката"

Направо не можах да повярвам какво нещо е човешкият организъм

Аз по често съгрешавам в Зоната, т.е по често ям на око, докато той от 2 години е плътно стриктно хранене, и то само на зелени храни,(с изключение на празниците и поводи) и може би за това усеща и най-малката разлика.
Много са малко лудите като нас, да стоят стриктно в Зоната години на ред, и за това може и да им се струва невероятно, но е факт

Чувството което е като си вдигне инсулина от много въглехидрати е ужасно. Ние с мъжо сме го кръстили "инсулиново гадно "

Като има някакъв повод, и хапнем торта или се поглезим с водка или уиски, повече от нормалното за 2-3 блока, и после ела ни виж

След 15-20 минути какво оплакване почва. Никога преди това не съм изпитвала това чувство. Сега ми е познато до болка

Айде спирам да пиша, че се унесох