Здравейте,
Както казах имам прегрешения
Не се чувствам гузен, че хапвам ябълка вместо зеленчук. Имаше приказка,че една ябълка на ден гони сърдечните проблеми. Ако някой намери точния цитат, моля да го постне.
Та да минем по същество. Отчета за днес -
Закуска - 9,30
84 гр. Пиле, 117 гр. нахут и 18 бр. фъстък
12,30 Тръгвам на фитнес с приятелчето. Стигаме до колата, качваме се и той забелязва как предното ми стъкло е почти паднало. Предния ден като паркирах на мястото, пак бяхме заедно, като спрях му викам - Това място ми е съмнително, в продължение на 10 мин. обикалях за да си намеря масто да паркирам и само това беше свободно. Не за друго, просто съм свикнал, като живеех в центъра на най-добрия град за живеене, като сменя колата, докато разберат комшиите, че е на ,,наш,, човек да бъе драскана. Само че в квартала в който съм сега, се палят коли, чупат прозорци и режат гуми... Вероятно спрях на мястото на Бай-Ганьо. Както и да е. Реших да си направя залата пък после да се занимавам с институции.
Фитнес
Загрявка - Колело 10 мин. 5-та степен 6,36 км(Най-добро за момента)
Крака
Клек със щанга 4х8 повторения с 50кг.
Напади с 2 х 15 кг. дискове общо 4 х 8 повторения
Избутване на лег преса за бедра 4 х 8 повторения с 80 кг.
Прасец 4 х 8 повторения от седеж с 40 кг
Прасец 4 х 8 повторения прав с щанга с 55 кг
Разгъване на бедра 4 х 8 с 85 кг
Сгъване на бедра 4 х 8 повторения(35, 30, 25, 25 кг)
Последва обаждане на 112. Първо ми казаха, че няма никакъв проблем да си карам колата и не е необходимо да ходя до полицията. След 20 мин. звънна друга операторка и ме попита дали аз съм човека дал сигнал за строшено стъкло. Отговорих положително и тя ме свърза с районното в квартала. От там ми казаха да чакам патрул до колата... след близо час патрула пристигна. Взе ми личната карта и прекара с нея половин час в патрулната кола, след това ми казаха- Ми вероятно за застраховката ще ви трябва протокол, отиддете до районното.
Така и направих... След пристигането ми, дежурния полицай ми каза да изчакам... След повече от половин час пристигна полицая за описа. Попълних ръчно два формуляра... -Сега трябва да намерите клон на ДСК да внесете таксата... След седмица ще ви е готов описа за застрахователите.
Намерих ДСК- Такса за МВР 2,50, такса за превод 2,50
При застрахователите прекарах повече от час, защото не носих копие на зстраховката, каквото всъщност не е нужно защото колата е на лизинг и оригинала е в лизингодателя. Незнам защо, но точно днес държаха да получат копие по пощата, въпреки, че досега е стигало да се даде номера на застраховката. Та, в другата стая, където идва мейла чаках около 15мин. да пристигне мейла от колегите с полицата. След като не пристигна, попитах момичето дали ако и дам номера на полицата ще може да я извади от системата - тя отговори положително. И така още 15 мин. бяха пропилени в чакане на нещо, което нямаше смисъл. Заведах щетата по документа разпечатан от застрахователите и утре очаквам да вкарам колата в сервиз за ремонт.
Междувременно се обади авера да дръпнем колата му до сервиз, че нещо се скапала...
Така по живо, по здраво се прибрах към 19,30. Бях си останал само със закуската. Авера се обади и ме покани на по бира. Та храненията за деня са описаното по-гори + бира, пилешки хапки, калмари и чипс.
Зона днес няма.
Има фитнес и първо хранене, всичко друго е ИЗВЪН.
Крачкомера днес
Поздрави