Минавам набързичко ... само да кажа, че съм 64 кг, мерките ще оставя за следващия месец, че ми е доста натоварено. Спазвам правилата. Дрехите отново ми стават широки
"Ако ти искаш, след сто години в света нещо да се промени, започни сега. Божите мелници мелят бавно." Борис Стругацки
Да добавя нещо днес - фитнес и Зоната са идеалната комбинация за здравословен живот! От седмица ходя в една зала и се чувствам заредена и в добра форма. Резултатите - след месец. Засега блоковете са ми 9 или 10. Количеството храна ми е много малко, често два блока ми идват в повече. Основно хапвам зеленчуци, риба, кефир, кисело мляко Елби, палачинки с овесени трици, намалих плодовете.
"Ако ти искаш, след сто години в света нещо да се промени, започни сега. Божите мелници мелят бавно." Борис Стругацки
Здравейте,страхотни постижения,браво! Иисках да попитам,какви са тези горчиви бонбони и палапинките на Маня? В рецепти раздела ги няма... Също как точно готвите продуктите на пара? С някакъв съд или на водна баня? Благодаря