Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
tanita68 написа:Освен това е възможно ако телешкия суджук е бил по-солен това да е задържане на вода. А и вариране на килограмите се получава в различните дни. Дори и ако не си успяла да посетиш тоалетната преди да се претеглиш също оказва влияние. Така че не се отчайвай и продължавай в същия дух. Ако трябва промени вечерята и виж как ще се чувстваш на другия ден.
tanita68 написа:Гуги, а какъв плод сложи като си забърка панакотата? С някои плодове желатина не може да стегне ако са пресни. Ананас, манго, папая и киви съдържат бромелин, който разтваря желатина. За да се прави нещо с тях и да нямаш проблеми трябва да са минали термична обработка. Това днес ми попадна и се сетих за твоя неуспех. Ако си ползвала някой от тези плодове ясно защо не е стегнал, но за горчивината нямам обяснение освен ако си прекалила със стевията. Освен това на мен ми се е случвало да ми нагарча сладкиш със стевия, когато съм сложила малко повече лимонова кора за аромат. Спомням си, че сложих ягоди и щедро си добавих настъргана лимонова кора понеже много обичам аромата и. После сладкиша нагарчаше.
HippoDel написа:Гуги, влюбена съм в твоето аватарче.![]()
Ние хипопотамите, си падаме по кравички.![]()
![]()
![]()
Шегата настрана, наистина е мнооооооого сладко...
Gugi написа: хранителна добавка Хуск ... - 1/2БП (приемам тази хранителна добавка, защото имам много лениви черва и дори зелев сок не помага)
Manya написа:Гуги, пробвала ли си с кристали от алое? Продава се в билковите аптеки. Приема се парченце колкото грахово зърно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта