HippoDel написа:Нещо става със сайта. Не мога да отворя линковете във "въпроси и отговори", също и в "рибено масло". Сигурно и в другите теми е така. Какво става?
При мен всичко работи засега
Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа:Нещо става със сайта. Не мога да отворя линковете във "въпроси и отговори", също и в "рибено масло". Сигурно и в другите теми е така. Какво става?
Karrita написа:HippoDel написа:Нещо става със сайта. Не мога да отворя линковете във "въпроси и отговори", също и в "рибено масло". Сигурно и в другите теми е така. Какво става?
HippoDel написа:Karrita написа:HippoDel написа:Нещо става със сайта. Не мога да отворя линковете във "въпроси и отговори", също и в "рибено масло". Сигурно и в другите теми е така. Какво става?
Било е от хрома. Мъжът ми го оправи. Вече всичко е OK.
Karrita написа:Мисля си, дали не може да се сложи долу на страницата бутонче "Go Up" и да те качва без да скролираш
лилит написа:Karrita написа:Мисля си, дали не може да се сложи долу на страницата бутонче "Go Up" и да те качва без да скролираш
Има срелкичка в долния ъгъл на всеки пост
nympheacea написа:ИСКАМ LIKE бутон
marianapanova написа:Извинявам се ско съм се повторила
Italiano написа:Ехеее, на мен ми трябваш такава тема доскоро.
Обаче не знам дали има много жени/родилки, които да са в Зоната по време на бременност и кърмене ...
Назад към Предложения и коментари
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта