Предлагам админа или Пипи, да отвори нова тема, която да се казва, за Бога братя, не купувайте и в която да споделяме какво не трябва да купуваме за зоново ястие. Имам предвид - съответните храни са показани като вредни в таблицата, но аз говоря за по специфично - като например купих пуешка шунка Вежен - еми по отвратително нещо не съм ял. че и награбих 2 кила... и котката не я яде и представете си УЛИЧНИТЕ котки също!!!
В LIdl има една която излиза около 12 лева килото, продава се на разфасовки от 200-500 гр - вкусна е, и има пуйка в нея, а в Метро има една от 90% пуешко, но цената и е 18лв. Аз известно време купувах на "Орехите" разфасовка от 120 грама е/2.40лв, удобна - купувам си на път за работа и знам че трите блока протеини ми са вързани. Докато не прочетох с малки букви написаното, а то беше - 10 % пуешко!!!! Гррррр. К' во съм ял, не се знае, баси...
Та сега като си препрочитам написаното предложенията станаха 2 :
- Тема за гадни и некоректно описани храни
- Тема по класове и наблюдения - болдирано Пуешка шунка и коментари по продуктите и марките
- Болдирано Кисело Мляко и коментари по продуктите и марките
и т.н
Защото в тоя океан от химия, в който плуваме и се давиме всеки ден, подводните камъни са много.
В тоя ред на мисли днеска попаднах на една от статиите, които затвърждават в мен решението да си продам имотите в Несебър и да си купя къща на село с двор...
http://rasper-bg.com/?p=565