Да си напиша аз перипетиите- видях че 1 блок суров овес е 14гр., сварих го по указания на Татяна иииииии.....си мерих 3 блока по 14 гр. за закуска!
и това 3 сутрини поред, докато видя, че сварен е 1/3 ч.ч. за 1 блок и да си вляза в Зоната, като трябва! Голям съм заплес.............
Менюто вчера беше зоново, но реших да сменя схемата 2-3-2-2-2, че иначе вечер огладнявам зверски! Вие как мислите? Редно ли е?
А менюто днес е З- 2 протеинки /от рецептите в сайта/, 16 череши, 6 кашута
о- 3 блока зелен фасул на фурна от рецептите в сайта
сз- 1 коф.кисело мляко Рафтис 0,1% и 6 маслини
в- пуешка шунка и салата /не съм я измислила точно, ще я мисля на място в Билла/
кз-0,1 % кисело мляко с 6 маслини
Снощи за късна закуска си направих 2 блока протеин с кисело мляко и кашу- малеееее много ми се услади............отдавам се на търсене на хубав протеин, за да си правя по често! Макар че, незнам редно ли е и няма ли да задържам килограми от него........? Моля някой, който го яде често да сподели!
И не на последно място- купих си книгата "Зоната" на Бари Сиърс, имах я свалена и я четях, но реших да я имам и на хартия. Обясниха ми в книжарницата, че "Овладяване на Зоната" нямала тираж и я няма и разгледах "Ние и зоната" на Папазова, но незнам защо не я купих....
Ами стана дълъг пост, затова Успех на всички Зонуващи!