Ето ме и мен
Реших,че е време и аз да застана чинно в редиците ви.
Казвам се Мони,на почти 30г. съм и съм решила да сложа ред в живото си.Проблеми с кг. имам от детска възраст,но активният спорт решаваше нещата,докато един ден не се наложи да спра и стана страшно...защото не спрях да ям,да ям и пак така. Преди 5 години ми откриха поликистоза на яйчниците, за мой късмет я откриха при месечният преглед на бремеността ми. Докторът каза "това бебе е цяло чудо" Ако искам да имам второ дете,ще трябва да се преборя за него.
От известно време обикалям около зоната, явно съм била и в центъра защото изпитах всички онези усещания,така типични за нея. При мен проблема е,че понякога не мога да си спазвам часовете и минавам 5-те часа но ще видя как да измисля да го направя.
Калкулатора ми даде 9 блока и съм ги разпределила 2-2-1-3-1,като търпи корекция защото съм на различни смени всяка седмица а понякога и всеки ден. Ще се радвам да помагате и да ме коригирате,когато има нужда...един ден обещавам да публикувам снимка преди/след.
Днес за закуска:
0,060гр. овес--2вб
0,124гр.-котидж-2пб/2мб по етикет ми идва със съвсем малка разлика и съм го приела за 62гр.балансиран продукт.
обяд--2блока
0,100 гр. пуешка шунка--2пмб
0,240.домат--1 вб
0,220гр.краставица--1/2вб
0,250гр.зелена салата--1/2 вб
следобедна закуска 1блок
0,030гр. овес --1вб
0,062гр.котидж сирене--1пмб
вечеря--3блока
0,126гр. скумрия на скара--3пб
0,120гр. домат--1/2вб
0,250гр зелена сал.--1/2вб