Ехо, къде са всички, май много дълги отпуски имате....равносметката след лятото е, че се въртях около зоната и около едни и същи килограми, но обиколките ми падат, което е супер
Освен това, се оказа, че си влизам спокойно в дрехите от 2009година, които съм носила много малко, тъй като от тогава взех да качвам главоломно. Сега няма нужда да купувам нови дрехи,добре, че ги запазих
и много, ама, много се радвам,че надеждата, с която ги запазих беше да отслабна, а тя се оказа не напразна
.До тук, от 20.01.14г. съм свалила 18 кг. и много сантиметри в обиколка. По мои сметки трябва да сваля още 15тина, но може и 20, или нещо по средата.
и смятам, че за моят ръст и моята фигура - това ще е добре. След летния сезон отново съм в Зоната и се надявам да продължава с успехите. Да не говорим, че се чувствам на седмото небе от това постижение. Пожелавам на всички да изпитат това удоволствие от собствените си постижения, тъй като забелязах, че това влияе и на останалите аспекти в живота ми -няма невъзможни неща