Italiano написа:И аз да се включа с едно запитван:
Откакто почнах Зоната (случайно или не), започнаха да ми излизат пъпки по лицето (по 2-3).
Та, чудя се, дали това се дължи на някакво пречистване от токсините, на промяната на хормоните в организма или си е някакъв мой личен проблем, който не е свързан със Зоната.
Някой има ли представа дали може е свързано със Зоната?
Italiano много е възможно да е вид изчистване, един вид тялото ти да се опитва да се отърве от нежелани неща , не знам

Другото, което може да е, от повечкото протеини. Все пак в Зоната сега ядем повечко протеини от колкото нормално , нали

Поне на мен така ми се струва, защото преди не съм яла по 5 пъти на ден протеини

И в смисъл, всички тия меса, които са гъчкани с кви ли не хормони...може и от там да дава някакво отражение, наистина не знам, но това в никакъв случай не трябва да те отказва..напротив, продължавай смело. Това което аз бих ти препоръчала, почни някакви натоварвания, т.е нещо, от което да стигнеш до голямо потене, потенето много изчиства кожата и най вече "мръсотиите" от организма. Това много ще ти помогне да стигнеш съвсем до центъра на зоната. И разбира се рибеното масло на всяка цена