Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
marianapanova написа: много добре знаеш защо така гръмко те посрещам
seemor написа:Привет от още един инкогнито зонуващ.Макар че аз се показах за малко в дневника на Гого с въпрос за пресмятане на блоковете.Е няма толкова отзивчиви хора като вас
Сега след 10-на дена в зоната съм пред дилема.Полагат ми се 11 блока, които трудно изяждам, въпреки че избирам храни с по-малък грамаж за 1 блок.От друга страна килата нещо хвърчат много бързо.Дали щото при някой в началото се сваля повече ама 5кг за 10 дена .Този път съм решил нещата да стават бавно,полека.Та сега ако вдигна блоковете ще е само теоритично най-вероятно,защото аз и тези трудно изяждам.От друга страна ако продължават така да вървят килата...Иначе се чуствам ПЕРФЕКТНО от доста години насам.Та така,ако някой е имал подобен проблем в началото да сподели.
Поздрави и нека зоната бъде с(във) вас.
marianapanova написа:Да Ити как ги нсдушваш нещата познаваме се съседка ми е от селото,в което живях преди да се омъжа
LoRRa написа:Здравейте! Аз съм съвсем нова тук.Чета ЗОНАТА от снощи и днес вече съм на старта.Проблем ми е,че започвам постите в петък и не зная,с какво да заменя протеините.Ще съм много благодарна на знаещите,ако споделят
missmaxy написа::lol: Здравейте,отново!За мен днес е от тези дни ,в които човек е готов да полети .Чувствам се прекрасно и искам да заразя с настроението си всички, до които се докосна.Не се плашете не съм луда,само щастлива.Днес сина ми има рожден ден.Освен това кантарчето ми ме изненада приятно.Тегленето ми сутрин стана като ритуал, без който денят ми не би тръгнал добре. Както казах днес е чудесен ден.Пожелавам на всички да си имат своите щастливи дни .
titand написа:моля ви ,кажете ми може ли да се пият концентрати и вино и по колко грама на вечер,може ли да се консумират готвени ястия от рода на пиле с зеле ,мусака,пиле с ориз , леща ,боб и как да ги смятам отговорете моля
Назад към Здравословно хранене
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта