Italiano написа:Преряз!
Преряз...
Да ти имам озвучението на прерязването на лентата
А защо съм будна в 2:51 през нощта..
защото още съм с американския биологичен часовник
Посред нощите в 3-4 ставам да ям, после през целия ден спя като трол
Три дена още не съм излизала от нас, да се пусна по центъра да видя променения с годините кватрал
Но от утре вече смятам да вляза в БГ ритъм. А и ми трябва време да се адаптирам към новата обстановка. Човек много лесно свиква с лесното извън родината, и като се върнах сега всичко ми се струва много различно. Като започнеш от бравата на врата, от копчета за лампата, от кранчето за мивката
всичко ми супер различно и много мило
Във фейса си писах на приятелите ми първите впечатления
Ще ги споделя и с вас, в малко по-разширен вариант
"Ехоо, след години отново във Варнаааа
Сега трябва да се запиша на обучение за оцеляване в полеви условия Първи впечатления: След три пъти излитане и кацане, се озовах на летище София. Виждам от вън място за пушачи. Поглеждам, всички пушат, и всеки се оглежда къде да си хвърли фаса...поради липсана специален пеплник...иначе е място запушачи:) После скачам в автобусче, което да ме закара до самолета за Варна...в автобуса здраво бичи Софи Маринова
) Предполагам с цел да направи полета ми приятен, с аромат на чалга:) От там, приятелка ме взима с колата, и тръгваме към моя квартал. На един завой, благодарение на шофьорския професионализъм на моята приятелка, избегнахме сблъсък с едно магаре на шосето
след което най-накрая безопасно пристигане у дома
Събуждам след няколко часа, време е за душ....завъртам кранчето и чувам странен изкъртващ звук на съскаща празна тръба...вода ЙОК !
)))))), Сега трябва да вляза в преговори с микробите по тялото ми
)) Следва продължение...
"
После цял ден/нощ обикаляне по пижама из къщата, спане, мотане, бездействие, изследване на чекмеджетата, шкафчетата, спомени със стари вещи, и изобщо кеффф, разбира се в трепетно очакване на безценния звук от кранчето на мивката...и неуморно тнаникане на песента "Молитва за дъжд "
...но кранчето мълчи зловещо
В същото време усещам по кожата ми луд купон на пренесените американски микроби, наслаждаващи се на благоприятната им за размножаване им българска среда
На следващия ден обаче като дойде водатааааа
, бяха едни песни в банята
една радост, ама кефффф
Моя странаааа, лала-лала
, моя Българияяяя-ляля-лалаа...
липсваха ми тези малки радости