Модератори: Italiano, Pipilota, Маня
HippoDel написа:Гого,
мерси за подкрепата и полезните съвети
Ти ядеш ли овес и по колко, че нещо не мога да разбера по колко ВБ овес е добре да ям на седмица?
gogo написа:HippoDel написа:Гого,
мерси за подкрепата и полезните съвети
Ти ядеш ли овес и по колко, че нещо не мога да разбера по колко ВБ овес е добре да ям на седмица?
Още не съм почнал, но ето какво пише Пипи:
"Понеже тук при нас се продава леко начупен овес, и вечерта си слагам една четвърт чашка (демек 3 блока) във вода, завирам го малко, и после го изключвам, и го оставям до сутринта. До сутринта си е "изпило" всичката вода, и доливам малко да си го доваря още 5-10 мин и после слагам сиренце с месенцеи шарена сол.
Няма да повярвате каква засищаща закуска е, после до 5-6 часа даже не ми щрака дори лек глад... и като знам и колко е полезно, и го ям с още по-голям кеф. Два три пъти, вместо да си взимам бадеми за мазнини, си слагах в кашата по една лъжица ленено семе, ама такова -смляно, и много приятен аромат се получи "
Имам един пакет не счукан овес и смятам скоро да пробвам какво ще се получи.
pipilota написа:Хипо, една четвърт чашка събира 3 блока овес от по 14 грама. 14 грама по 3 блока = 42 гр. Според моето кантарче 42 гама овес са точно една четвърт чашка. Защо се бъркаш с тия унции, и от къде ти дойдоха в главата
Имам си чашка, която е всъщност цялата чашка е една четвърт и ми е много удобна за овеса специално:Скрит текст:
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта