О, моята фурна от бая време не е включвана. Тигана и тапеняки грила ми вършат идеална работа. Пък и аз само пиле хапвам понякога като мръвка. И от близкия рибарски магазин си купувам печена на скара дива сьомга (хем вкусно, хем не ми мирише у дома, хем не трябва да пипам риба
макар и с ръкавици). Но аз нали съм си малко вегетарианка, мръвките са като гарнитура
Но си правя пилето с всякакви измислени маринати и така всеки път е различно - винаги сочно и крехко. На тапянекето става буквално за 3 минути от двете страни. А на него дори си направих палачинки (зонирани разбира се), станаха супер. Но аз готвя само за себе си и затова ми е лесно. Мога да карам и без домакински удобства - достатъчно е да има мляко, зеленчуци и плодове и ядки и зехтин и съм ОК. Дори печка не ми трябва
А иначе, на моите години е вредно много бързо да стано от близо 100 на 50. Дори да почна да правя някакви упражнениния пак няма да е красива гледката - а на пластична хирургия няма да се подлагам
. Така че изобщо не мечтая за такива килограми. Е, ако е рекъл Бог, Бари и Зоната
може да смъкна още 10-15 в следващите няколко години (ако съм жива и здрава). Но и да не смъкна, все тая... Зоната не е диета за отслабване. Защото понякога пълните хора също са с много добри показатели за съотношение АА/ЕРА. Но за това ще четете скоро в Toxic Fat като й довърша превода.